Beykoz Belediyesi ve İETT arasında gelişen işbirliği meyvelerini vermeye devam ediyor. Üsküdar-Yuşa- Anadolukavağı (15 A) seferleri yeniden başladı.

Beykoz Belediyesi ve İETT yetkilileriyle yapılan istişare ve çalışmalar neticesinde Üsküdar-Anadolukavağı (15A) hattı sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere seferlerine başladı.

Vatandaşlar, Hz. Yuşa Tepesi güzergâhını da kapsayan (15 A) hattıyla Üsküdar’dan Anadolukavağı’na direkt ulaşım sağlayacak.

Otobüs sefer saatleri, Anadolukavağı'ndan sabah  00:07 ve akşam 17:10, Üsküdar'dan ise sabah 8:30  ve akşam 18:40 şeklinde gerçekleşecek.

İlçe sakinlerinin daha kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti alabilmesi için yeni hat,  sefer ve durakların konulmasına önem verdiklerini ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ilçe sakinlerinin mutluluğu için ulaşım yatırım ve çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.