Başkan Çelikbilek Personelle Kandilleşti

29.11.2017
Hz. Muhammed (s.a.s.)’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandili dolayısıyla Beykoz Belediyesi’nde kandilleşme programı düzenlendi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Eski Başkanı Ahmet Hulusi Batu, başkan yardımcıları, başkan danışmanları, birim müdürlerinin hazır bulunduğu kandilleşme heyeti tarafından personele gülsuyu ve kandil simidi ikramı yapıldı.

Başkan Çelikbilek: “Kandiller bağışlanmaya vesiledir”

Rebiülevvel ayının onikinci gecesine denk gelen Peygamber Efendimiz (sav)’in doğduğu geceye Mevlid Gecesi denildiğini ifade eden Başkan Çelikbilek, “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in dünyaya teşrifi Mevlid Kandili’nizi tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim’den niyaz ederim. Kandiller bağışlanmaya vesiledir. Mevlid Kandili’ni bütün insani güzelliklerin toplandığı rahmet elçisi Hz. Peygamberimizin (sav) doğumunu kutladığımız, onun insanlık ve merhametini, adaletini, sabır, kerem ve cömertliğini, insanlığa sunduğu ulvi değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştirdiğimiz bir tazelenme haftası olarak görebilmeyi temenni ederim” diye konuştu.