Beykoz’da Ramazan manevi ikramlarıyla toplumu sarmalarken sokak iftarları tüm bereketi ve renkleriyle sürüyor. Beykoz Belediyesi’nin iftar sofraları her akşam 7’den 70’ilçe sakinleriyle dolup taşıyor.

Her akşam 3 farklı noktada Sokak İftarları kuran Beykoz Belediyesi Tokatköy, Gümüşsuyu, Yenimahalle, Kaynarca, Çiftlik, Çengeldere, Kavacık-Yeni Camii, Fatih Mahallesi, Bozhane, Öğümce, Kılıçlı Mahallelerinde de vatandaşları ağırladı.

Komşuları buluşturan büyük sofralarda iftar yemeğinin yanı sıra kardeşliğin ve dayanışmanın sıcaklığı da paylaşıldı. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek sokak iftarlarına iştirak ederek vatandaşlarla hasbihal etti ve yemek ikramı yaptı.

Başkan Çelikbilek: “Sokak İftarları Büyük Bir Zenginliktir”

Sokak İftarları’nda komşuların buluşmasından, ailelerin bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyetini vurgulayan Başkan Yücel Çelikbilek zenginiyle fakiriyle, genciyle yaşlısıyla her kesimden ilgi gören sofraların büyük bir sosyal zenginlik ifade ettiğini söyledi. Başkan Çelikbilek iftar sofralarına icabet eden tüm ilçe sakinlerine teşekkür etti.