Ülkemizin büyük ve sonsuz hedeflerine ulaşması ancak iyi eğitimli, azimli, kararlı ve inançlı bireylerle mümkündür. Eğitim daima önceliklerimiz arasındadır. Ülkemizin ve ilçemizin attığı büyük adımların en başına eğitimi yerleştirdik.

İlçemizde eğitime yaptığımız katkı ve sağladığımız destek her yıl artarak devam ediyor. Eğitim kadrolarımız ve sevgili öğrencilerimiz için sağladığımız fiziki koşullar, onların emekleri ve gayretleriyle elde edilecek başarılarla anlam kazanacaktır.

Her başarının arkasında büyük emekler ve fedakârlıklar vardır. Kurduğumuz güçlü altyapı ve sağladığımız imkânlarla bu emek ve fedakârlıkların sahibi tüm eğitimcilerimiz, ailelerimiz ve çocuklarımız hep daha iyi olanı hedefleyecektir.

İlçemizde yeni açılan okullar ve üniversite kampüsleri Beykoz’u eğitimde cazibe merkezi yapmıştır. Yeni eğitim öğretim alanları, gençlerimizin vizyonunu ve hayallerini daha yukarılara taşıyacak ve şekillendirecektir.

Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa açılan gecesi 15 Temmuz’un izlerini ancak eğitimle kapatacağız. Vatanına, milletine ve bu ülkenin kutsallarına sahip çıkacak nesilleri eğitimle yetiştireceğiz. Bunun için devlet ve millet olarak okullarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize doğruyu ve iyiyi öğretmek mecburiyetindeyiz. Bu vesileyle tekrar tüm şehitlerimize rahmet, tüm gazilerimize şifalar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için hayırlı olmasını, başarılarla anılmasını diliyor, sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Yücel ÇELİKBİLEK

Belediye Başkan