Belediye Meclisinde Kasım Çalışmaları Sona Erdi

10.11.2017
Beykoz Belediyesi Meclisi Kasım Ayı üçüncü birleşimi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Mecliste öncelikle 08 Kasım 2017 tarihli tutanak gündeme alınarak oy birliğiyle kabul edildi, raporların ele alınmasından sonra 10 Kasım dolayısıyla  AK Parti Grubundan söz alan Muharrem Kaşıtoğlu, CHP Grubu adına söz alan Aydın Habil, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ile ilgili günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma gerçekleştirdi.

Ardından gündemdeki raporlar, oy çokluğuyla kabul edildi.

Mecliste Görüşülen Raporlar Şu Şekilde:

Fazla Mesai Ücreti hakkındaki Hukuk Komisyonu Raporu, Beykoz Belediye Başkanlığı ile Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi arasındaki İşbirliği Protokolü hakkındaki Hukuk Komisyonu Raporu, Kardeş Belediyemiz olan Görele Belediye Başkanlığınca yaptırılacak Kapalı Pazar Yeri için Maddi Yardım Yapılması hakkındaki Hukuk Komisyonu Raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantısı 04 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak.