Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek “Babalar Günü” dolayısıyla belediye personeline çiçek dağıttı ve günlerini kutladı.

Belediye Başkanı Başkan Yücel Çelikbilek’in yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri de personelin Babalar Günü’nü kutlayarak çiçek takdim etti.

Ramazan Bayramının 3. gününe denk gelen Babalar Günüyle ilgili olarak, babalarımızı hatırlamanın yalnızca bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek, “Hayatlarımızın her anında alın teri bulunan, babalarımızın haklarını ne yapsak yapalım ödeyemeyiz.  Güçlü birer çınar gibi hep ayakta olan ve aileleri için mücadele eden babalarımıza, baba bildiğimiz yaşlı büyüklerimize hürmet göstermeliyiz.  Öncelikle, vatanımızın birlik ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda eden kahraman şehit ve gazi babalarımızın ve sizlerin bu özel gününü kutluyor, ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmetle anıyorum. Arkamızı yasladığımız ve gölgesinde güven bulduğumuz babalarımızın babalar günü kutlu olsun” diye konuştu.

Personelini tek tek kutlayan Başkan Çelikbilek, ardından cam saksı içerisine haworthia bitkisinin türlerinden hazırlanan çiçekleri takdim etti.