Beykoz Belediyesi Meclisi Başkanı Yücel Çelikbilek’in yönetimde Aralık Ayı’nın ilk toplantısını yaptı. Meclis genel kurulunda öncelikli olarak 23.10.2015 ve 06.11.2015 tarihli tutanaklar oylandı.

Ardından sırasıyla gündemdeki ve gündemde olmayan müdürlük teklifleri görüşülerek oy birliğiyle ilgili komisyonlara gönderildi. Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı’yla ilgili gündem dışı verilen teklif yapılan oylamayla kabul edilerek değerlendirilmek üzere gündeme alındı.

Teklifler:

1-Vize İşlemleri hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi, yapılan oylama sonunda kabul edilerek Hukuk Komisyonuna gönderildi.
2-Meclis 2016 yılı Çalışma Takvimi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi karara bağlandı.
3-Meclis Başkan ve Üyelerinin Huzur Hakkı hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi karara bağlandı.
4-Sözleşmeli Personel Alımı ve Kadro derece değişikliği hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi Hukuk Komisyonuna gönderildi.
5-Cadde ve Sokak İsmi Düzeltilmesi hakkındaki Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifi görüşülmek üzere Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonuna gönderildi.
6-Asansör Periyodik Kontrolleri hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi Tarife Komisyonuna gönderildi.

Gündemde Olmayan Müdürlük Teklifleri:

1-Türkiye Futbol Federasyonu adına Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği ile yapılacak olan Protokol hakkındaki Özel Kalem Müdürlüğünün teklifi görüşülmek üzere Hukuk Komisyonuna havale edildi.
2-Beykoz İlçesi, Dereseki Mahallesi, 422 parsel sayılı 3.793,93 m2 yüz ölçümlü taşınmaz içerisine trafo binası yapılması hakkındaki teklif görüşülmek üzere Hukuk Komisyonuna gönderildi.
3-Cadde ve Sokak İsmi Düzeltilmesi hakkındaki Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonuna gönderildi.
4-Fazla Çalışma Ücreti (maktu mesai) hakkındaki Zabıta Müdürlüğünün teklifi yapılan oylama sonunda kabul edildi.
5-Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı’nda bulunan sosyal tesislerin kiraya verilmesi ile ilgili teklif, Hukuk Komisyonuna havale edildi.