Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beykoz Şubesi üyeleri geleneksel yaz pikniğinde buluştu. Piknikte, derneğe yeni alınan engelli ulaşım aracının açılışı da yapıldı.

Beykoz Korusu'nda yapılan pikniğe, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk ve Manolya Demirören Tekin, Beykoz Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz, ilçe protokolü, STK ve dernek temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Piknik sırasında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne yeni alınan engelli ulaşım aracının kapıları protokol üyeleriyle birlikte açılarak hizmete alındı.

Kaymakam Ahmet Katırcı: “Sizler Bizim İçin Özel İnsanlarsınız.”

OFD ile ilgili bir konuşma yapan Kaymakam Ahmet Katırcı: "Sizi hiç kendimizden ayrı tutmadık, bizim için özel insanlarsınız. Saniye Hanım'a da bugün sizlerle bizi buluşturduğu için teşekkür ediyorum. 2 Aralık'ta gerçekleştirdiğimiz programın bugün meyvelerini topluyoruz. Emeği geçenlere de çok teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Çelikbilek: “Yeni Engelli Ulaşım Aracımız Hayırlı Olsun”

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, konuyla ilgili olarak: "Bir önceki aracımız elinizden çıkmayacak, yerinde kalacak. Yeni araçla ilgili bütün masrafları da biz karşılayacağız. Yeni engelli ulaşım aracımızın hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe: "Katkıda Bulunan Herkese Çok Teşekkür Ederiz”

TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, "2 Aralık'ta gerçekleştirdiğimiz ‘Dünya Engelliler Günü’ gecemizden elde edilen gelirle aldığımız tam teçhizatlı engelli aracımızda bugün hizmete girdi.  İş adamlarından TOFD'yi bilen küçük çocuklara kadar herkesin desteğini gördük. Bugün bu mutluluğu hep birlikte yaşadık. On yıldır kullandığımız ulaşım aracımızı elimizden çıkartmayı, yeni aracın kalan ücretini o şekilde karşılamayı düşünüyorduk. Ancak Belediye Başkanımız yeni aracın eksik kalan masraflarını da karşılayacağı için çok mutluyuz. Kendilerine ve tüm yetkililere gelen herkese teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Gün boyu devam eden piknikte oldukça renkli görüntüler oluşurken katılımcılar ve pikniğe gelen aileler keyifli bir gün geçirdi.