Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen, geleneksel hale gelen Sahur Programları’nda buluşan ilçe sakinleri Ramazan’ın huzurunu, gecenin bereketini ve aynı sofrayı paylaştılar.

Hafta sonu Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece Belediye Meydanı’nda buluşan Beykozlular gecenin maddi ve manevi nimetlerini birlikte tattılar.
Belediye Meydanı’nda düzenlenen sahura Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ev sahipliği yaparken, HAKEDER Dernek Başkanı Ayşe Çelikbilek, Belediye Başkan yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Meclis üyeleri, başkan danışmanları ve ilçe sakinleri de geceye ilgi gösterdi.
Başkan Çelikbilek: “Sahur Programlarımız Farklı Bir Etkinlik Oluyor”
Başkan Çelikbilek sahur programlarını değerlendirerek “Ramazan ayında her sene yaptığımız geleneksel ve modern tarzdaki etkinliklerimizi harmanlayarak, Beykoz’da bu mübarek ayın ruhuna ve manevi iklimine uygun olarak farklı yaşanmasına çalışıyoruz. Sokak İftarları ile komşuluğu pekiştirirken, Ramazan Etkinlikleri ile de yaşlı genç herkesi kucaklamayı hedefliyoruz. Sahur Programları ise bu anlamda daha farklı bir etkinlik oluyor. Gecemize onur katan, bizleri şereflendiren ve bizimle Ramazan’ın sevgi, kardeşlik, paylaşma duygularını yaşayan herkese teşekkür ederim ”diye konuştu.
Kahvaltı tabağının ikram edildiği sahur programında vatandaşlara beyaz peynir, kaşar peyniri, yağ, bal, zeytin, salatalık, domates, kavun, börek, pide ve çay ve çorba ikramında bulunuldu.