Beykoz Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında "Gelin Paylaşalım" isimli programı hazırlayan Karadeniz FM’de Onur'un Taksisi’yle tanınan Onur Sakar ve Kral FM'den Gönül Dostu Şener Duran, son kez Beykozlularla buluştu.

İlçe sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği her Çarşamba akşamı ‘Hayata Dair Paylaşacak Bir Şeyiniz Varsa Buyurun Gelin’ sloganıyla yola çıkan ikili keyifli bir söyleşi eşliğinde yardım topladı.

Beykoz Belediyesi Ramazan etkinlik alanında sahnelenen aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olan organizasyonu izlemeye gelen Beykozlular, yanlarında getirdikleri yardımları ve ihtiyaç malzemelerini ikiliye teslim etti.

Herkesin gönlünden kopan malzemeleri getirip paylaştığı duygusal anların yaşandığı programda, gıda kolileri, çocuk ve yetişkin ayakkabıları, kıyafetler, kitaplar, okul malzemeleri, oyuncaklar toplandı.

Programın söyleşi kısmında yer yer sahnelenen sinevizyon gösteriminde ise önyargılardan kurtulma gereğini anlatan kısa filmler izleyiciyle paylaşıldı.

Turan Şahin Beykozlularla Buluştu

Her hafta ünlü bir sanatçının konuk olduğu sahne gösterisinde, iki radyocunun son konuğu ise “Ya Ben Anlatamadum” şarkısıyla tanınan Turan Şahin oldu.

Keyifli  sohbetin yanı sıra sevilen türkülerini de seslendiren sanatçı, ilçe sakinlerinden büyük alkış aldı.

Yardımlar Şanlıurfa Hilvan'a

Toplanan yardımların bayramdan sonra Şanlıurfa Hilvan'daki yetim çocuklar ve ihtiyaç sahiplerine götürüleceğini belirten
radyocular ve sanatçı Şahin, iyilik adına  yapılan projeye destek olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ilçe sakinlerine teşekkür etti.