Emniyete Kale Gibi Güvenlik

13.11.2017
Beykozluların huzuru ve güvenliği için ilçe emniyetine destek veren Beykoz Belediyesi Rüzgarlıbahçe İlçe Emniyet Müdürlüğü girişine üst düzey güvenlikli kontrol noktası yaptı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüyle her alan işbirliği halinde çalışan Beykoz Belediyesi, emniyet binasında ilk güvenlik taramalarının yapıldığı giriş kontrol biriminin yapımını üstlendi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından son teknoloji kullanılarak inşa edilen güvenlik kontrol noktası, C40 sınıfı beton, kurşungeçirmez camlar ve balistik kapılarla imal edildi. Güvenlik birimine XR cihazları da kurulacak.

Başkan Çelikbilek: “Önce İlçe Güvenliği”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek işbirliğiyle ilgili: “İlçe sakinlerimizin huzuru ve mutluluğu için tüm kamu kurumlarıyla olduğu gibi ilçe emniyetiyle de birlikte çalışıyoruz. Beykozlular ancak güvende olurlarsa huzurlu ve mutlu olurlar, bunu temin için İlçe Emniyetine her alanda destek vermeye devam edeceğiz” dedi.