Kadir Topbaş Beykozlularla Buluştu

13.04.2017
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Beykoz’da ilçe sakinleriyle buluştu.

Kadir Topbaş’ın İncirköy Çukurçayır Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldiği programa Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Danışmanı Adem Sefer, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Tacettin Aksu,  Yakup Özbek, Muharrem Kaşıtoğlu, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve ilçe sakinleri katıldı.

Başkan Kadir Topbaş: “Güçlü Türkiye’nin Arefesindeyiz.”

Beykozlularla buluşmasında öncelikle referanduma değinen Kadir Topbaş, başkanlık sistemiyle işlerin daha hızlı ilerleyeceğini vurgulayarak: “Güçlü Türkiye’nin arefesindeyiz. 16 Nisan bir milat. Değişen bir Türkiye, dünyada ezber bozan bir Türkiye savunma sanayisiyle çok ciddi başarılara imza atıyor. El ele verip nasıl Çanakkale destanı yazdıysak, en gelişmiş silahların karşısında nasıl 15 Temmuz’da durduysak ve şehitler verdiysek gerektiğinde bu ekonomik savaştan da yenilmeden çıkabiliriz. Daha çok yapmamız gereken işler var. 16 Nisan bir milat. Tarihlerden sıradan bir tarih değildir.” dedi.

Harem-Küçüksu Çayırı Arasına Tünel Geliyor

Konuşmasında Beykoz yatırımlarına da değinen Başkan Kadir Topbaş  “Beykozlu metro istiyor, başkan burada halkın talebi bu.  Başkanlık sistemi de böyle bir şeydir. Beykoz’a Allah’ın izniyle metro gelecek. Böyle bir sistem olduğunda Türkiye’nin önünde hiçbir engel kalmaz. Karar verici ekibini kurar ve anında karar verir ve gereğini yapar. Türkiye böyle gelişir. Allah nasip ederse şu anda proje aşamasında olan bir tünel Harem’den girecek, Küçüksu Çayırından çıkacak. Harem’den 14 kilometre olacak. Büyük yatırımlar yaptık ve yine hamdolsun ki belediyemizin devlete, bir kuruluş ve kurumlara bir lira borcumuz yok.” şeklinde konuştu.

Başkan Yücel Çelikbilek: “Beykoz’un Büyümesi Sizlerin Gayretlerinizle Olacak”

Kadir Topbaş’ın ardından ilçe sakinlerine hitap eden Başkan Yücel Çelikbilek: “Beykoz’un büyümesi, yücelmesi sizlerin yürekten gayretlerinizle mümkün olacak. Beykoz özel bir yer, sahillerimizi yenileyerek insan ruhuyla tanıştırdık. Çubuklu-İstinye Boğaz Hattıyla, köprülerdeki trafiğe takılmadan rahatlıkla geçecek. İBB’nin katkılarıyla, Karlıtepe Mesire Yerini bize devredilecek, Karlıtepe Teleferik Hattı’nın da ihalesini bekliyoruz, en kısa sürede bu özel teleferik hattıyla Beykoz daha anlamlı olacak. Yuşa’ya yeni güzel  bir cami yapacağız, en çok insanı buraya çekecek olan müstesna bir yer olacak. Alt katında kültür merkezi yer alacak. Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle de bu topraklarda sizin dua ve desteklerinizle hâkim olacak.” dedi.