VII. Geleneksel Halk Koşusu'na Tüm Halkımız Davetlidir

Beykoz’da ilçe sakinlerini her yıl spor ortak paydasında buluşturan ve bu sene 7.si düzenlenecek olan Beykoz Belediyesi Geleneksel Halk Koşusu heyecanı başladı.

İlçe sakinlerine sportif bir ortamda rekabet imkânı sunan, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının yarışma heyecanıyla harmanlandığı “Beykoz Belediyesi Geleneksel Halk Koşusu” na tüm halkımız davetlidir.

Tarih: 08 Mayıs 2016 Pazar Saat:10.00

Başlangıç/Bitiş: Belediye Önü

GÜZERGÂH

Halk Koşusu - 5 km: Belediye önü - Elmalı Sapağı - Kaymakdonduran Kavşağı’ndan dönüş ve aynı güzergâh takip edilerek belediye önünde sonlanacaktır.

Dikkat: Belirtilen güzergahlar, 10.00 ile 12.00 saatleri arasında trafiğe kapalıdır.

KATILIM KOŞULLARI

1-08 Mayıs 2002 tarihinden sonra doğanlar Halk Koşusu’na başvuruda bulunamazlar. Başvuru yapmış olsalar dahi başvuruları geçersiz sayılacaktır.

2-18 yaş altı (08 Mayıs 1998 tarihinden sonra doğanlar) başvurular veli onayı ile kabul edilecektir. Veli/Okul onayı olmadan yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

3- Tüm katılımcıların kendi yaş grubunda koşuya katılmaları zorunludur.

4-Halk Koşusu’na sadece resmi ikamet adresi Beykoz olanlar başvuruda bulunabileceklerdir. Beykoz dışından yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Koşuya katılıp dereceye girmeleri durumunda dereceleri dikkate alınmayacaktır.

5- Başvurular 5 Mayıs Perşembe günü mesai bitiminde (17:00) sona erecektir. İnternetten Başvuru Yapan Katılımcılar 05 Mayıs 2016 tarihi mesai bitimine kadar katılımcı formları imzalayarak Belediyemiz teslim almalıdır. Katılımcılar, belediyemize gelerek T-Shirt’lerini alabileceklerdir.

* 6 Mayıs Cuma ve 7 Mayıs Cumartesi günü bütün katılımcılar belediyemize gelerek tişörtlerini, koşu göğüs numaralarını ve koşu çiplerini (10:00-16:00 saatleri arasında) teslim almalıdırlar. Koşu günü tişört, çip ve numara dağıtımı yapılmayacaktır. Yarış sonrası katılımcılar koşu çiplerini görevliye teslim ederek madalyalarını alacaklardır.

Başvurunuzun resmiyet kazanması için Beykoz Belediye Başkanlığı - Özel Kalem Müdürlüğü'ne belirtilen tarihlerde ivedilikle başvurmanız gerekmektedir.