İmar Barışı Masası Beykozluların Hizmetinde

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ilan ettiği imar barışı için Beykoz Belediyesi bünyesinde kurulan “İmar Barışı Masası”, ilçe sakinlerine işlemleri için danışmanlık ve teknik destek veriyor.

AdAdAd

Beykoz’da ruhsatsız binaları için imar barışından yararlanmak isteyen ilçe sakinleri Beykoz Belediyesi bünyesinde kurulan “İmar Barışı Masası”na gelerek “Yapı Kayıt Belgesi” almak için başvuru yapıyor. Bakanlığın getirdiği imar barışı fırsatıyla ruhsatsız veya iskâna aykırı yapılar ‘Yapı Kayıt Belgesi” ile artık kaçak olmaktan çıkıyor.

İmar Barışı Masası’na gelecek vatandaşların ilk olarak " http://istibrandevu.csb.gov.tr " adresinden ya da belediye girişindeki karşılama personelinden randevu almaları gerekiyor. Ayrıca başvuru sırasında Mülk veya hak sahiplerinden birinin TC kimlik no ve E-Devlet şifresi, Varsa emlak beyan dökümü, yoksa adres veya ada/parsel bilgileri, Yapıya ait iki farklı fotoğraf (cep telefonu ile çekmeniz yeterlidir), Yapıdaki konut ve işyerlerinin dıştan dışa inşaat alanları (m²) ölçüm bilgileri gerekmektedir.

AdAd