Ücretsiz Kültür&Sanat ve Eğitim Kurs Hizmeti

Büyüklere Hobi, Küçüklere Takviye; Beykoz Belediyesi Kültür & Sanat ve Eğitim Kursları

İlçe sakinlerimize yetenekleri keşfetme ve geliştirme imkânı sunan, öğrencilerimizin derslerine takviye sağlamak üzere açtığımız kültür-sanat ve eğitim kursları Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Kavacık Hizmet Binası, Yenimahalle Hizmet Binası, Soğuksu Hizmet Binası, Tokatköy Gençlik Evi ve Tokatköy Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezlerimizde gerçekleştirilmektedir.

İlçe sakinlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine rehberlik etmek, öğrencilerimize derslerinde takviye sağlamak üzere 35 branşta açtığımız kültür-sanat ve eğitim kurslarına bugüne kadar 80 bin 160 kişi katıldı.

Yıl Sonu Sergisi Kursiyerlerin yıl boyunca ürettikleri eserler ve yetenekleri “Kültür Sanat Kursları Yıl Sonu Sergisi”yle ilçe sakinlerinin beğenisine sunuldu.

Başvuruda İstenen Belgeler

Kimlik ve adres bilgileri ile şahsen başvuru veya telefon ile bildirim.

BAŞVURU ADRES VE TELEFONLARI

• Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü