Beykoz Belediyesi’nin kültür-sanat ve eğitim kurslarıyla çocuklar ve gençleri dop dolu bir yaz ayı bekliyor. Beykoz Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kültür merkezlerinde yaz boyunca 18 farklı branşta eğitimler başlıyor.

İlk ve ortaokul öğrencilerinin katılımına açık olan kurslar, yeni yeteneklerin geliştirilmesini ve hobi alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor. Haftanın 7 günü açık olan kurslarda en fazla 5 branş seçilebiliyor. Kurslar 1 Temmuz’da başlayıp 29 Ağustos’ta sona erecek.

İlçe sakinlerinin talebi üzerine ilk olarak Kuran-ı Kerim derslerinin başladığı Yaz Kursları’nda eğitim alan öğrencilere çeşitli hediyeler de verildi.

Branşlar

Robotik Kodlama, Çocuk Felsefe Kulübü, Resim, Drama, Gitar, Bağlama, Ebru, Kaligrafi, Kuran-ı Kerim, Ney, Keman, Ritim, Mental Aritmetik, Hızlı Okuma Hafıza Teknikleri, Satranç, Akıl Oyunları, Psikodrama, Eğlenceli Bilim