ANASAYFA

Türkiye’nin En Güzel Manzaralı Koşusu Riva’da Yapıldı

Pazar

açık

21℃

Pazartesi

açık

21℃

Salı

açık

20℃

Çarşamba

açık

21℃

HAVA DURUMU

21℃

DİĞER HABERLER
Haberler
Beykoz Metrosu için Kritik Ziyaret: Hedef 2027
02 Eylül 2026 Çarşamba
Haberler
Beykoz’da Tasarruf Devrimi!
26 Ağustos 2026 Çarşamba
Haberler
Beykoz Trafiğine Üçlü Çözüm
25 Ağustos 2026 Salı
Türkiye’nin En Güzel Manzaralı Koşusu Riva’da Yapıldı
10 Şubat 2020 Pazartesi
Haber linkine git

Türkiye’nin yeşil ve mavinin buluştuğu en güzel manzaralarına ev sahipliği yapan Riva'da düzenlenen koşu, her yaştan sporseverin heyecanlı rekabetine sahne oldu.

Beykoz Belediyesi ve Macera Akademisi tarafından 7'den 70'e tüm sporseverleri doğayla buluşturmak, sağlıklı yaşam ve ilçenin doğal güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla bu yıl 3.'sü yapılan Riva Koşusu, sporun günlük hayatta daha fazla yer almasını da amaçlıyor.

Riva merkezden başlayarak 5 kilometre koşularak koylardan U dönüşü yapılmasıyla düzenlenen yarış, toplam 10 kilometrelik parkurda gerçekleşti. 4-12 yaş arasındaki Minik Adımlar koşucuları da 500 metrelik parkurda koştu.

600 kişinin katıldığı koşu renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 2 saat süren koşu sonunda her kategoride en hızlı 3 erkek ve 3 kadın kürsüye çıktı. Farklı yaş gruplarında tasnif edilen yarışmacılardan dereceye girenler sürpriz ödüller kazandı. 

Koşuda konuşan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “3'üncü Riva Koşumuzu gerçekleştiriyoruz. Şubat ayının ikinci haftasına yeni adım attık. Hava soğuk. Soğuğa rağmen ciddi katılım var. 600 kişi katıldı. Miniklerimizden tutun da yetişkinlerimize kadar farklı yaşlardan sporcu var. Sporcularımızı Riva'da ağırlıyoruz. Sağlıklı yaşam için spor gerekiyor. İlla kazanmak değil spor yapmak önemli. Bugün aynı zamanda bizim geleneksel hale gelmiş olan sağlıklı yaşam programlarımızdan bisiklet de eş zamanlı olarak Beykoz merkezde yapıldı ” dedi.